Marele actor Alain Delon s-a stins din viață

155

Celebrul actor francez Alain Delon, 88 de ani, a murit, anunță AFP. Actorul suferea de limfom (cancer al sistemului limfatic).

Legendarul star de cinema francez Alain Delon, care a suferit un accident vascular cerebral în 2019, a încetat din viață. Actorul suferea de limfom (cancer al sistemului limfatic) și fusese plasat sub protecție judiciară din ianuarie, cu numirea unui reprezentant desemnat de tribunal „pentru îngrijirea sa medicală”. Apoi, această măsură a fost transformată în aprilie în „tutelă consolidată”, ceea ce însemna că el nu mai putea decide singur asupra gestionării bunurilor și finanțelor sale.

Decesul lui Alain delon a fost anunţat de cei trei copii ai săi. „Alain Fabien, Anouchka, Anthony şi (câinele său) Loubo sunt profund întristaţi să anunţe decesul tatălui lor. Acesta s-a stins din viaţă în linişte în casa sa din Douchy, înconjurat de cei trei copii ai săi şi de familia sa. (…) Familia sa vă roagă să îi respectaţi viaţa privată în această perioadă de doliu extrem de dureroasă”, se arată în comunicat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here