Măsuri de urgență: Se reduce programul de vizite la spitalul din Târgu Jiu!

414

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a luat decizia de a reduce durata programului de vizită, începând cu 13 august, pentru o perioadă de șapte zile, pentru că, în ultima perioadă a crescut numărul infecțiilor cu coronavirus, anunță instituția.

”Se va reduce programul de vizită al bolnavilor internați în secțiile (non-ATI) ale Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu până pe data de 20 august 2024.

Astfel, pacienții vor putea fi vizitați de luni până duminică în intervalul orar 14:00 – 16:00, cu o durată maximă de vizită de 15 minute/pacient. Portul echipamentului de protecție devine obligatoriu (mască de protecție, halat de protecție și botoși); echipamentul de protecție va fi pus la dispoziția vizitatorilor de către unitatea medicală.

Pentru toate sectiile ATI, vizitarea pacientilor este permisă zilnic, de luni până duminică între orele: 13.00-14.00  și  19.00-20.00.

În situația în care vizitatorii/aparținătorii prezintă simptomatologie specifică infecției cu SARS-CoV-2, accesul acestora va fi restricționat.

Măsurile sunt necesare pentru reducerea transmisibilității virusului SARS-CoV-2 la nivelul unității medicale și pentru protejarea pacienților și personalului medical”, informează SJU Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here