Gorj: Câți dascăli au promovat examenul de Titularizare

149

Jumătate dintre candidații care s-au prezentat în Gorj la Titularizare au promovat examenul. Rezultatele finale la concursul de angajare în învățământ au fost publicate miercuri, 31 iulie.

Din 330 de candidați, înainte de contestații, 157 au avut note peste 7, ce permit ocuparea unui post de titular, cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată. Acum, s-a ajuns la 165 de dascăli cu note peste 7, rata de promovabilitate fiind de 50%.
Numărul candidaților cu note sub 5 a scăzut de la 62 la 52, după contestații. De altfel, 110 candidați au rămas cu note între 5 și 6,99, față de 108 până la recorectări. Trei lucrări au fost anulate. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.
Au rămas tot cinci note de 10. Trei profesori de educație fizică și sport, unul de religie și o candidată care a dat examen la Asistență medicală generală (maiștri instructori) au reușit să ia nota maximă.
Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele publice organizate de Inspectoratul Școlar Județean Gorj în perioada 1-6 august. Posturile titularizabile sunt însă puține, sub 50.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here