Incident la festivalul de la Costinești. Rapper american, ridicat de polițiști

641
Festivalul „Beach, Please!” de la Costinești a fost marcat sâmbătă seara de un incident neașteptat. Rapperul american Wiz Khalifa, una dintre cele mai așteptate vedete ale evenimentului, a fost ridicat de polițiști după ce a fumat marijuana pe scenă, potrivit Observator News.
În ciuda acestui incident, concertul artistului a fost un adevărat succes, atrăgând zeci de mii de fani care au cântat și au dansat pe ritmurile pieselor sale celebre.

După terminarea concertului, Wiz Khalifa a avut o întâlnire cu autoritățile. Agenții de poliție, care au asistat la spectacol, au decis să acționeze după ce artistul a fost observat fumând marijuana pe scenă. Acesta a fost condus la secția de poliție pentru a da explicații, deși părea să considere acest comportament ca fiind unul normal, în ciuda legislației stricte din România privind consumul de droguri.

Într-o postare pe Instagram, Wiz Khalifa a publicat o imagine din culisele spectacolului, în care, pe lângă mâncare și băuturi, apăreau și două țigări cu marijuana. Aceasta a atras atenția, în special având în vedere că Festivalul „Beach, Please!” promovează o campanie antidrog, încercând să combată consumul de substanțe ilegale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here