Caniculă! CEO cumpără apă minerală pentru angajați

515

Conducerea Complexului Energetic Oltenia achiziționează apă minerală pentru mineri și energeticieni. Bugetul alocat de șefii companiei este de circa 270.000 de lei fără TVA.
Vor fi cumpărate pet-uri la 2 litri, apa carbogazoasă fiind distribuită în toate carierele CE Oltenia și în termocentrale.
„În funcție de perioadele cu temperaturi ridicate extreme, cantitatea de apă minerală solicitată prin contract poate varia, de la 0 pet-uri la 103.680 de pet-uri. Livrarea produselor se va face doar la solicitarea beneficiarului, în temeiul OUG 99/2000 privind măsurile ce pot fi aplicate în perioadele cu temperaturi extreme pentru protecţia persoanelor încadrate în muncă şi HG 580/2000 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor OUG 99/2000.-art. 4 din OUG 99/2000: «în perioadele cu temperaturi ridicate extreme, angajatorii trebuie să asigure următoarele măsuri minimale: a) asigurarea apei minerale adecvate, câte 2-4 litri/ persoană/ schimb»”, se arată în caietul de sarcini.
Termenul limită de depunere a ofertelor este 16 iulie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here