SURSE: Doi directori ai CEO, vizați de cercetarea procurorilor DNA

2623

-Contractele încheiate de CEO cu două firme din Gorj și București, în vizorul procurorilor

Perchezițiile care au avut loc în dimineața acestei zile, la sediul Complexului Energetic Oltenia, vizează două firme, una din Gorj și alta din București, cu care compania a avut sau are contracte. Potrivit unor surse apropiate situației, ar fi vorba despre Marsat SA – cu obiect de activitate: – producere echipamente electrice, montaj, intretinere si reparatii echipamante elctrice,  confectionare componente si ansambluri metalice pentru industria energetică, și SC Almipa care are ca obiect repararea echipamentelor electrice.

În acest caz, procurorii mai vizează doi directori ai CEO, aceleași surse citate menționând că ar fi vorba de fostul manager Daniel Burlan, actual director al Direcției Ofertare – Vanzare și directorul Direcției Energie, Cătălin Stănculescu. Adică, ”tocmai pe cei pe care Dan Plaveti se chinuie de luni de zile să-i schimbe!”, mai precizează sursele.

Stiri pe surse.ro :

Surse judiciare informează că luarea de mită ar fi avut loc în legătură cu derularea de operațiuni comerciale ale Complexului Energetic Oltenia. Aceleași surse mai susțin că una dintre persoanele vizate de această anchetă ar fi fostul manager al Complexului, respectiv, Daniel Burlan.

Potrivit acelorași surse, ancheta în acest dosar de corupție ar fi fost demarată la nivelul anului 2023 iar la baza sa nu ar sta date din anchetele recent finalizate de DNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here