Aviz pozitiv pentru Autostrada Craiova-Filiași și Drumul Expres Filiași-Târgu Jiu

1966
În cadrul ședinței din data de astăzi, 11 martie, Consiliul Interministerial de Avizare Lucrări Publice de Interes Național si Locuințe, a avizat pozitiv obiectivul ” Autostrada Craiova-Filiași și Drum Expres Filiași-Târgu Jiu”, a anunțat deputatul Mihai Weber.
Liderul PSD Gorj a mai precizat că urmează se fie dată Hotărârea de Guvern pentru execuția proiectului.

5 COMENTARII

  1. Extraordinar, iar Weber cu minciunile lui electorale, cu drumul lui expres de ,,suflet”, idee pornita de fapt de la Grebla si preluata inexplicabil de acest ,,ciumete”. Alearga altii si el se bate cu caramida in piep ca uite ce am facut eu ca parlamentar…
    Nu a facut nimic, totul e gargara, arunca in modul cel mai rusinos praf in ochii alegatorilor acum in prag de alegeri…

  2. Bla, bla , bla uri marca weber. Insul ăsta parca a mai construit niste grupuri energetice cu chinezii pe la Rovinari, și tot înainte de alegeri. Le-a construit până a închis termocentrala . Ei se căcâie cu drumul expres Craiova – Pitești, făcut pe jumătate, restul, la Sf.așteaptă pentru că nu mai lucrează nimeni pe el. Muncitorii și utilajele au fost duse prin Banat, sa le arate și celor de acolo cât sunt ei de social democrați și muncesc pentru bunăstarea oamenilor . Pe ăștia nu-i mai cred nici muștele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here