Cei cu pensiile mici vor primi o sumă suplimentară din februarie

7074
Guvernul României continuă programul de ajutor alimentar pentru anul 2024. În plus, au promis o sumă suplimentară de 250 de lei pentru peste un milion de pensionari care urmează să își primească pensiile în luna februarie.

În cadrul acestei inițiative, Guvernul va aloca beneficiarilor eligibili ajutoare în valoare totală de 1.500 de lei, prin intermediul cardurilor de alimente. Aceste carduri vor fi reaprovizionate cu 250 de lei la fiecare două luni, asigurând un sprijin continuu pe tot parcursul anului. Principalii beneficiari ai acestui program de ajutor sunt pensionarii al căror venit lunar este mai mic sau egal cu 2.000 de lei. În România, se estimează că există cel puțin 1,1 milioane de pensionari care primesc o indemnizație socială de 1.280 de lei, ceea ce îi face eligibili pentru acest ajutor financiar suplimentar.

1 COMENTARIU

  1. Asta e o picătură de apă într-un butoi cu pulbere.Acesti nenorociți ne-o făcut din locuitorii acestei țări slugile acestei țări.Dau bani la ucrainieni mai mulți că la cetățenii lor,niste trădători de țară și neam.Sotia mea o muncit 25 de ani,o cotizat statului 25 de ani,și acum de șapte ani e imobilizată la pat,și îi dă 500 de lei pe lună,păi să trăiască ei cu banii ăștia,candbtratamentul ce depășește compensată o costă 650-700 de lei,depinde de farmacii de unde ia medicamentele.Sa le fie rusine ordinarilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here