1 Decembrie, Târgu Jiu: Festivitate în Piața Prefecturii Gorj

1103

Manifestările dedicate Zilei Naționale a României debutează la ora 10:00, în Piața Prefecturii, la Mausoleul Eroinei neamului Ecaterina Teodoroiu, unde se va intona Imnul de Stat al României, va avea loc o slujbă de rugă și închinare pentru poporul român și depunerea coroanelor de flori, transmite Prefectura Gorj.

”Evenimentul dedicat zilei noastre naționale continuă de la ora 11:00, pe Bulevardul Constantin Brâncuși (în fața stadionului municipal “Constantina Diță), unde se va citi mesajul Prim-ministrului României și va avea loc festivitatea în care vor defila militari din cadrul Garnizoanei Târgu Jiu, militari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Lt.col. Dumitru Petrescu” al Județului Gorj și militari din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj.

Pe lăngă defilarea plutoanelor, am pregătit o expoziție de tehnică de intervenție în cadrul căreia participanții au ocazia să vizualizeze cea mai noua tehnică militară din dotarea Garnizoanei Târgu Jiu, dar și tehnica utilizată de către pompierii militari pentru salvarea de vieți și bunuri si tehnica utilizată de către polițiștii și jandarmii gorjeni pentru îndeplinirea misiunilor specifice!

Vă așteptăm să spunem împreună: “La mulți ani, România!”, transmite instituția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here