Drumul Expres Craiova – Pitești: ”Lipsește cel mai elementar bun simț”

10853

Pe marginea Drumului Expres Craiova-Pitești au fost montate toalete publice în așa fel încât să fie păstrată curățenia. Acestea fac parte din proiectul construirii DEx 12 și sunt întreținute de salariatii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri. Din păcate, așa cum sunt devastate și noile statii de troleibuz de la Târgu Jiu, așa se întâmplă și pe drumul expres. Oamenii au murdărit toaleta, lăsând mizerii în urmă. ”Din nefericire, nesimțirea e la ea acasă, lipsește cel mai elementar bun simț. În plus, e o bătaie de joc față de noi, salariații, cei care întreținem și aceste toalete. Și ceea ce este poate și mai supărător este că tot noi suntem înjurați din cauza mizeriei. Nu este normal, e vorba de cei 7 ani de acasă…”, a declarat, vizibil revoltat, reprezentantul DRDP Craiova, Cristi Tudor.

3 COMENTARII

  1. Să nu generalizam.,,un popor ” De acord, aici lipsa celor șapte ani de acasă se vede din stratosferă.Nu guvernanții sunt de vină… Dar cine a încurajat și sprijinit incompetența unor educatori ,învățători, cadre didactice într-un cuvânt, promovate în spatele catedrei, sau în functii cu factor de decizie ,cu nota doi la examenele de titularizare ,doar pe criterii politice ? Cei într-adevăr pregătiți îi întâlnim în diverse țări unde sunt cu adevărat respectați, profesori,doctori sau alte categorii, care ar fi putut ajuta la educarea și formarea acestui ,,popor” .Acești,,părinți plini de icre și tupeu”sub a cui umbrelă s-au umplut de icre? Sau cine i-a încurajat? Acest popor

  2. Când vezi mașini cu Nr. De Germania, Italia SI de cele mai multe ori GB , că aruncă pe geam cutii de energizant, bere sau mucuri de țigări, ce poți spune de acești oameni?
    Lucrează pe unde lucrează, locuiesc unde locuiesc dar, dac-ar face ce fac aici sigur ar lua cel puțin amendă…. Civilizația este un semn de superioritate si s-a cu forța…

  3. Vrem o tara ca afară, este deviza multor demagogi care se bat cu pumni în piept! Cu oameni ca români care au în cea mai mare parte un caracter mizerabil sub toate aspectele imaginabile, indiferent de culoarea politica a guvernului, dezideratul de a avea o țară „ca afară” este o simpla utopie. Cum sa realizezi acest deziderat cu toți parveniți care indiferent de averile dobândite, aproape în marea majoritate prin fapte ilicite-nu au reușit sa acumuleze în afara de bani și educație, bun simt, empatie și decenta?!? Cum sa realizezi ceva cu un popor care are în ADN și ARN nesimțirea, înșelăciunea, lipsa de respect a legi și a normelor de conviețuire sociala, care ridica la rang de virtute mârlănia, necinstea, „descurcatul”, comportamentul antisocial?! Vedem la tot pasul urmările acestui comportament de popor necivilizat:autobuze și vagoane vandalizate, bănci din parcuri distruse, coșuri de gunoi stradale rupte, toalete publice distruse, mizere și cu inscripții ale unor retardați mintal, spatii verzi distruse, mașini parcate pe liniile de tramvai sau care blochează artere de circulație, panouri publicitare vandalizate, gunoaie aruncate pe oriunde. Nu guvernanți sunt de vina pentru lipsa educației din partea unor părinți plini de icre și tupeu, niște Dinu Paturi a moderni, chiar mai jalnici decât acest trist personaj de roman. Guvernanți nu sunt decât emanatia unui popor de hoți, descurcăreți, încrezuți, tupeisti, corupt pana în ultimul cromozom. Ce iese din pisică, șoareci mănâncă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here