Fost vicepreședinte al BPJ din TNL Gorj, la PSD: ”Am acceptat o nouă provocare”

2885

Unul dintre liderii tinerilor din PNL, Tudor Ciutacu, care a fost președintele Elevilor Liberali în cadrul PNL Gorj, din 2020 până în 2023, și vicepreședinte în BPJ al TNL, a anunțat pe pagina sa publică că este, de ieri, reprezentant al PSD Gorj.

”Am acceptat o nouă provocare alături de oameni corecți, oameni care își doresc schimbarea în bine, dezvoltarea, evoluția, oameni care pun pe primul loc binele comunității. Invit toți elevii/studenții să ia parte la proiectele și activitățile pe care le vom desfășura, pentru că doar prin acest mod reușim să aducem schimbarea pe care toți o dorim. Mulțumesc pentru încrederea acordată, totodată mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în anii precedenți din punct de vedere politic”, a transmis Tudor Ciutacu.

1 COMENTARIU

  1. Să începi traseismul politic de la 19 ani este un record. Vă dați seama pe la căte partide o să treacă acest oportunist până la pensionare? Băiatul și-a învățat și discursul ” doar prin acest mod reușim să aducem schimbarea pe care toți o dorim ” Da băiete, schimbare pe care o doriți pentru voi impostorii, pentru cetățenii aduceți numai minciuni, furtișaguri vorbărie goală. Tara trebuie deratizată de aceste ploșnițe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here