Un deputat vrea ca toate blocurile să fie vopsite în alb

1431

Un deputat vrea ca toate blocurile din România să fie vopsite în alb, ca să nu se mai încingă vara. Liberalul Gabriel Andronache a depus deja un amendament la Codul Urbanismului. Dacă acest amendament va fi votat de deputați, temperatura în clădiri va scădea cu cel puțin 3 grade pe timpul verii, spune parlamentarul.

4 COMENTARII

  1. Bine că nu a cerut să fie vopsite în galben sau roșu ,culorile acestei adunături adhoc ce guvernează țara. Au terminat cu pensiile speciale, cu ale primarilor, parlamentarilor, asta mai rămăsese , vopsitul blocurilor. Ăștia nu mai știu cum să abată atenția de la adevăratele probleme ale tari. Pe Ciolacu acum îl preocupă unde joaca fcsb ul, bărbosul a devenit subit mare iubitor de sport . Țara arde și baba se pieptănă.Au dat cu țara în prăpastie și acum joacă țonțoroiul in jurul ei. Când vom scăpa de acești impostori?

  2. Parlamentarul lui peste. N-ar vrea cumva sa si umblam pe strada in cearsaf alb? hai sa vopsim si masinile in alb, sa turnam asfalt alb. Du-te ba si dormi linistit, mai bine izolezi termic blocurile, si asa sunt destule fara izolatie. La iarna ce faci cu vopseaua alba? vrei sa fie mai racoare cu 2-3 grade?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here