100.000 de euro, recompensă! Un om de afaceri vrea informații despre cine i-a incendiat mașina

2513

Un om de afaceri din România oferă o recompensă colosală oricui poate oferi informații despre persoana care i-a incendiat mașina. Mihai Borciu, un om de afaceri român, oferă o recompensă de 100.000 de euro oricui poate da informații despre cel care i-a incendiat mașina, inclusiv persoanei care a fost pusă să execute comanda: „De data asta nu va rămâne aşa”.„Îl asigur că nu va avea nicio repercusiune din partea mea sau a organelor de poliţie”, spune acesta.

Omul de afaceri spune că oferă această recompensă doar pentru că vrea să afle cine e „cel care a îndrăznit să creadă că-i poate face rău”.

„Nu trebuie să vă bat eu, că vă bate El. Cel care a gândit-o, nu va putea trăi cu gândul. Dacă nu va avea puterea să vină să-mi spună, se va spânzura ca Iuda”, a mai spus Borciu.

„Până nu se va afla, preoţii nu se opresc, indiferent de ce necaz va apărea în familiile lor”, a adăugat acesta, potrivit eBihoreanul.

Autoturismul, un Porsche Cayenne, folosit de angajații omului de afaceri, a fost incendiat în noapte de 9 spre 10 aprilie. Atacatorul ar fi stropit cu benzină mașina care se afla parcată în fața vilei în care locuiește familia Borciu, iar apoi a lăsat sticla cu combustibil, cu fitilul aprins, pe plafonul bolidului.

Incendiul a fost observat la timp și a fost stins înainte de sosirea pompierilor, flăcările distrugând numai o parte din plafon și o aripă a mașinii.„(…) Vreau să anunţ că ofer recompensă, 100.000 euro oricui îmi oferă informaţii care duc la identificarea celui care a indrăznit să atenteze la un bun de-al meu, inclusiv celui care a comis fapta. Pot să-l asigur pe acesta că nu va avea nici o repercursiune din partea mea sau a organelor de poliţie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here