Iacobescu, înlocuit cu Cilibiu la cârma Prefecturii Gorj

2878

Cristina Cilibiu este, începând de miercuri, noul prefect de Gorj. Fosta primăriță de la Turceni și-a dat demisia din această funcție și a plecat și din PNL, dar, după această promovare a anunțat că revine în partid. În schimb, fostul ocupant al postului, Marcel Iacobescu, a trebuit să părăsească Prefectura și să se mulțumească cu funcția de secretar general al PNL Gorj, poziție care nu este sigură pentru liberal, urmare a schimbărilor care au loc acum în organizația politică. Numirea Cristinei Cilibiu face credibilă ipoteza potrivit căreia și senatorul Ion Iordache va reveni în PNL Gorj, poate chiar în poziția de președinte.

Cristina Cilibiu este cumnata senatorului, are experiență în administrația publică locală fiind viceprimar și primar în primăria din Turceni ca apoi să fie angajată, pe ultima sută de metri, la Consiliul Județean Gorj. Aceasta este prima femeie prefect din istoria Gorjului și are toate șansele să rămână pe funcție atâta timp cât PNL va fi condus de către Ion Iordache.
Numirea Cristinei Cilibiu a stârnit nemulțumiri în rândul membrilor BPJ al PNL Gorj, structura politică având o conducere interimară. Mesajele de felicitare pentru Cilibiu, din sânul PNL Gorj, au fost astfel destul de puține spre deloc. Depunerea jurământului noului prefect va avea loc, cu siguranță, joi.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here