VIDEO: Primarul Marcel Romanescu a deschis noul an școlar la ,,Constantin Săvoiu” – Află ce a pregătit conducerea școlii pentru copii!

2429

Deschiderea noului an școlar a fost cu totul specială la Școală Gimnazială ,,Constantin Săvoiu”, din Târgu-Jiu. Dascălii și-au așteptat elevii cu două momente artistice, acestea desfășurându-se cu sprijinul actorilor de la Teatrul ,,Elvira Godeanu” și a directorului Gheorghe Porumbel  de la  Ansamblul ,,Doina Gorjului”. Atmosfera a fost una cât se poate de plăcută și apreciată atât de cei mici, cât și de părinții lor care au putut în acest an să-i însoțească, așa cum o făceau înainte de pandemie.

La festivitatea de deschidere a fost prezent primarul Marcel Romanescu care a ținut un mic discurs în fața părinților și copiilor, vorbind despre cât de importantă este școala în viața tuturor, având mesaje de încurajare pentru cei mici și urându-le succes atât lor cât și dascălilor de la ,,Constantin Săvoiu”.
Amintim că municipalitatea a obținut finanțare pentru reabilitarea acestei unități de învățământ, cea mai mare școală gimnazială din Târgu-Jiu, primarul Romanescu implicându-se în toate proiectele care vizează reabilitarea și dotarea tuturor școlilor din municipiu.
Conducerea unității de învățământ i-a mulțumit lui Marcel Romanescu pentru implicarea sa în realizarea unor proiecte importante și aproape finalizate la ,,Constantin Săvoiu” și, mai ales, pentru prezența la festivitatea de deschidere a noului an școlar.

Momente artistice
Conducerea școlii, doamnele director Corina Panduru și Ramona Frățilescu, au ținut foarte mult să-și bucure elevii și, astfel, cei prezenți i-au putut vedea pe actorii Valeriu Bâzu, în rolul lui Cațavencu, Dan Calotă care l-a interpretat pe Trahanache și Ion Alexandrescu – Tipătescu într-un moment din piesa ,,O scrisoare pierdută” de I.L. Caragiale, în regia artistică a lui Marian Negrescu.
De asemenea, un moment folkloric a fost susținut de artiștii Ansamblului ,,Doina Gorjuluji”.
De asemenea, inspectorul școlar Anda Gruescu a transmis și mesajul inspectorului general școlar, Marcela Mrejeru: ,,Ne regăsim la început de an școlar, părinți elevi și profesori, împărtășind aceeași încredere în dăruirea și competența învățătorilor și a profesorilor.
În aceste momente, copiii sunt în centrul atenției noastre.
Este un nou început. Orice început este o fereastră deschisă spre viitor” a fost o parte din mesajul inspectorului general.
M.C.H.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here