Revenire la Universitatea Craiova

1164

Mirel Rădoi a primit o veste bună înaintea returului din Israel, după ce Paul Papp a primit cartonașul roșu la meciul tur cu Hapoel Beer Sheva după un incident care a avut loc la vestiare. Echipa olteană a încercat să transfere de urgență un fundaș central pentru a-l înlocui pe Paul Papp, doar că orice apărător ar fi adus nu l-ar fi putut trece pe lista pentru Conference League. Conform Fanatik, Mirel Rădoi se va putea baza pe serviciile lui Valerică Găman la partida din Israel. Sursa citată mai sus anunță că Valerică Găman a revenit la antrenamentele Universității Craiova și poate fi folosit pentru returul cu Hapoel Beer Sheva din Israel. Inițial, Mirel Rădoi plănuia să-l folosească pe fundașul central la partida cu Chindia Târgoviște din Superliga, dar acest meci a fost amânat de LPF. Astfel, Valerică Găman ar putea fi titularizat de Mirel Rădoi direct la partida decisivă cu Hapoel Beer Sheva din Conference League programată joi, 25 august, ora 20.00, în play-off-ul Conference League.

Mirel Rădoi: ,,Papp va primi o amendă record după acest incident”
Mirel Rădoi a declarat, după jocul cu Hapoel Beer Sheva, că este foarte supărat pe jucătorul său.
,,Sunt foarte supărat pe Paul. Dacă ar fi fost în timpul partidei o poziţionare greşită, un fault, astea se pot remedia după, dar sigur e cel mai important meci al clubului în ultimii 20-30 de ani şi ajungem într-o situaţie din asta… mai erau 3 minute înainte să înceapă repriza şi am aflat că suntem în 10. Va trebui să plătească o amendă pe care o vom stabili împreună cu clubul. Nu vreau să fie vorba de o amendă de doar câteva sute sau mii de euro. Pentru asta trebuie să suferim cu toţii”, a menționat antrenorul Universității.

Fundașii doriți de Universitatea Craiova
Pe lista oficialilor de la Universitatea Craiova s-au aflat Bogdan Mitrea și Gabi Tamaș, doar că Sepsi OSK a refuzat oferta venită de la trupa condusă de Mihai Rotaru, în timp ce Petrolul a acceptat să-l cedeze pe experimentatul fotbalist în Bănie, doar că mutarea nu se va concretiza din cauza faptului că nu poate fi trecut pe lista UEFA.
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here