,,Repere cromatice”, o nouă expoziție a artistului Marius Turaiche, vernisată la Târgu-Jiu

1388

La Galeriile municipale de artă ,, Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu a avut loc recent un eveniment artistic deosebit: vernisajul expoziției de pictură ,,Repere cromatice” aparținând artistului plastic Marius Turaiche. Artistul, născut în cetatea Banilor, Craiova, este licențiat cu dublă specializare, Artă sacră și Conservare-Restaurare, și proaspăt absolvent al unui master în domeniu la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Craiova.
Curatorul expoziției, prof.univ.dr. Vasile Fluiorea, președintele filialei Târgu-Jiu a Uniunii Artiștilor Plastici, a declarat că este plăcut surprins de faptul că un om care a lucrat într-un domeniu cu totul diferit(Jandarmerie) este capabil să creeze asemenea picturi de o rară expresivitate, fiind organizatorul a numeroase expoziții în mai toate regiunile țării noastre.
Gazdele manifestării desfășurate la Galeriile municipale de artă ,, Constantin Brâncuși” sunt filiala Târgu-Jiu a Uniunii Artiștilor Plastici din România, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al municipiului Tărgu-Jiu și Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare ,, Constantin Brâncuși”, iar toți cei pasionați de pictură și artă în general se pot bucura de această expoziție până la sfârșitul acestei luni.
Marius Stochițoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here