Vîlceanu vrea guvern minoritar

2471

Deputatul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, ministru al Finanțelor, a declarat că ar prefera un guvern minoritar în locul unui guvern cu majoritate parlamentară, dar compus din partide care nu se înțeleg între ele. Vîlceanu, un apropiat al premierului Florin Cîțu, a încercat să explice cum ar funcționa un guvern minoritar, fără să fie susținut de PSD.
„Noi am fost la guvernare într-o coaliție până acum și ne-am autoblocat. Se căutau tot felul de motive pentru a bloca unul pe celălalt, or în acest condiții mai bine nu ai o coaliție și încerci să guvernezi minoritar. Știu că nu sunt toți de acord cu acest punct de vedere, dar decât să stau într-o coaliție în care să nu fac absolut nimic, pentru că nu găsești măcar 2-3 puncte comune pe problemele mari, mai bine încerci să guvernezi minoritar și să faci ceva”, a declarat Dan Vîlceanu, care a respins varianta unei guvernări cu PSD.
„Mă atrage ideea unei guvernări eficiente, cu majoritate în Parlament pe proiecte, nu mă atrage ideea unei guvernări cu PSD și nici nu se va întâmpla asta. Pot să cred că un proiect ca „Anghel Saligny” PSD va vota și va trece și USR va vota desființarea SIIJ și va trece și acela”, a punctat Vîlceanu.
I.I.

1 COMENTARIU

  1. VILCENE TOT HABARNIST ESTI,NU TE PRINDE CRACIUNUL IN FUNCTI,PNL NU MAI ESTE ADEVARATUL PNL CI PD,FORMAT NUMAI DIN TRASEISTI POLITICI CA SI TINE,PECINGINA,IORDACHE,SA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here