Antrenorul Pandurilor recunoaște: Nu avem lot de promovare

904

Pandurii Târgu Jiu a remizat vineri, pe teren propriu, cu Jiul Petroşani (3-3), iar finalul de meci l-a scos din sărite pe antrenorul gazdelor, Călin Cojocaru. Deşi au condus cu 3-1 până în ultimele momente ale confruntării, gorjenii s-au văzut egalați la ultimele două faze ale meciului. Ovidiu Rasoveanu a reuşit o dublă, iar Robert Petre a adăugat încă un gol pentru alb-albaştri, care nu au putut ţine însă de rezultat. Inconstanța arătată pe parcursul meciului l-a făcut pe tehnicianul Pandurilor să ceară transferuri. Cojocaru a recunoscut că echipa nu are faţă de promovare în acest moment.
,,Când iei trei goluri e normal să fii supărat. Am vrut să dau minute la toată lumea, dar, din păcate, s-a adeverit, nu avem un lot corespunzător pentru promovare. Trebuie să mai aducem urgent minimum trei jucători ca să prestăm un joc ca în primele 60 de minute. Săptămâna viitoare vom face tot posibilul să completăm lotul, fiindcă avem nevoie şi de timp. Nu putem să aducem jucători care să intre direct în echipă. Ne trebuie un fundaş central, un mijlocaş central şi un atacant”, a declarat timişoreanul.
Nu a fost singura supărare a antrenorului. Cojocaru a fost contestat vehement de tinerii din galeria Pandurilor, care i-au cerut să plece de la echipă. Tehnicianul a declarat că nu va face acest lucru.
,,Nu mă deranjează că sunt contestat, sunt puternic şi dacă nu aş fi fost eu aici, ei poate susţineau pe altcineva acum”.
Pandurii i-a pierdut recent pe Emmanuel Okeke, plecat în liga a treia croată, şi pe Felipe Acosta, împrumutat la Viitorul Târgu Jiu. Principalul formaţiei gorjene a avut un mesaj pentru jucătorul columbian şi pentru rivala din oraş.
,,Am avut o discuţie cu Acosta şi am crezut că se va ţine de cuvânt. Am crezut că vrea să meargă în sus, să evolueze în carieră, nu să meargă în jos. Am crezut că vrea să meargă la un club adevărat, a avut o evoluție bună la noi. Din păcate, este alegerea lui. Nu plângem după nimeni. Nu e nici primul, nici ultimul jucător care pleacă de la Pandurii”.
Gorjenii încheie seria amicalelor cu un meci împotriva formaţiei Flacăra Horezu. Partida va avea loc în judeţul învecinat.
Pandurii în jocul cu Jiul Petroşani: Iovicin – Afrim, Robert Stancu, Gomes, Truşescu, Earts, Mensah, Mihai Stancu, Robert Petre, Lupuleţ, Rasoveanu. În partea a doua a jocului au mai evoluat: Opriţa, Buţă – Peia, Cojocaru, Ciutacu, Habet, Patrik de Oliveira, Georgescu, Ilie Bogdan, Obeng.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here