Şedinţa de Consiliu Local Săcelu, cu poliţia la uşă

493

Limbaj suburban, injurii şi acuze de tot felul. Într-o astfel de atmosferă se desfăşoară de regulă şedinţele de Consiliu Local de la Săcelu. Nu a făcut excepţie nici şedinţa de miercuri după-amiază, la care au fost chemaţi câţiva agenţi de poliţie pentru a calma spiritele încinse la maxim. Cel care a făcut cele mai multe valuri la această şedinţă a fost tocmai fostul primar al localităţii, consilierul local al UNPR, Ion Voica.

Şedinţele de Consiliul Local Săcelu se desfăşoară mai nou cu poliţia în sală. Asta şi pentru că fostul primar Voica încă se crede şef al primăriei, şi deşi ocupă simpla poziţie de consilier local, are grijă să se comporte ca un primar. Voica contestă tot, comentează şi îl înjură în şedinţă pe primarul Florin Jurebie, cu care nu demult se judecase la Judecătoria Novaci pentru că acesta l-a lovit pe tânărul liberal. Cert este că edilul, conştient că Voica îşi foloseşte şi pumnii atunci când este nemulţumit, a preferat să sune la poliţei pentru ca agenţii să-l liniştească pe cel în cauză. Şi astfel, pentru ca şedinţa de miercuri să se desfăşoare în normalitate, poliţiştii din Săcelu au asistat la aceasta, la cererea edilului local. O declară şi primarul Jurebie care recunoaşte că a apelat la poliţie pentru a putea să ducă până la final şedinţa care se transformase în circ din cauza lui Voica.
Reamintim că UNPR Gorj a fost la un pas să îi retragă sprijinul politic lui Ion Voica, consilierul local al partidului, tot din cauza comportamentului avut de acesta în Consiliul Local. Voica este, de asemenea, condamnat la un an şi zece luni de închisoare cu suspendare după ce a omorât o femeie într-un accident rutier, la volanul maşinii edilul fiind băut. Termenul de încercare nu a trecut şi orice derapaj penal al edilului îl poate duce după gratii, mai precis la executarea pedepsei.
A. Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here