Ministrul Energiei: Sunt echipe pregătite să intervină acolo unde vor fi avarii!

1214
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat că în cazul întreruperilor de curent există echipe pregătite pentru intervenții:
„Având în vedere că au fost emise mai multe avertizări de instabilitate atmosferică accentuată și posibilitatea de scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri, în mai multe județe din România, vreau să dau asigurări că în cazul nefericit în care alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă există echipe pregătite pentru intervenții.
Monitorizăm situația împreună cu colegii din Guvern și din teritoriu, pentru a oferi ajutor acolo unde va fi nevoie. Totodată, vreau să le mulțumesc colegilor de la Electrica pentru intervențiile prompte în localitățile din județul Alba, care au fost afectate de inundațiile din ultimele ore.
De asemenea, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat astăzi, 19 iulie, Hotărârea nr. 47, care prevede scoaterea de la rezervele de stat a unor bunuri de strictă necesitate și alocarea acestora unităților administrativ-teritoriale Ocoliș, Câmpeni, Sohodol și Roșia Montană din județul Alba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here