Anunț pentru primari

7283

Premierul Florin Cîţu a afirmat că facturile pentru proiectele derulate prin Planul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) vor fi plătite la timp, Guvernul urmând a aloca resurse suplimentare la rectificarea de buget.

„În ceea ce priveşte plata facturilor la timp, eu vă aduc aminte că atunci când am preluat guvernarea în 2019 la Ministerul de Finanţe aveam facturi neplătite pe PNDL de 7 luni de zile. Le-am plătit la zi. Din acel moment nu au mai existat întârzieri. Anul acesta, mai exact acum o săptămână au fost 220 de milioane, săptămâna trecută în şedinţă de guvern am eliberat încă peste 80 de milioane pentru Ministerul Dezvoltării, care să verifice plata acestor facturi. Aşa cum am spus, vor fi alocate resursele suplimentare la rectificarea bugetară, de aceea nimeni nu trebuie să oprească niciun proiect, ele merg mai departe, facturile vor fi plătite la timp”, a spus premierul Cîţu.

1 COMENTARIU

  1. Domnule Vladuleanu si domnule Iordache, ce planuri aveti cu drumurile satesti din comuna Bilteni?
    Lucrarea a fost inceputa acum mai mult de 3 ani, de marea firma tepara METALCOLECT si continuarea urmand a fi facuta de firma domnului Iordache. Sau se asteapta un nou ciclu electoral?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here