Șoferi băuți în trafic, în minivacanța de Rusalii

917

În minivacanța de Rusalii, mai mulți șoferi gorjeni au fost prinși beți în trafic. Sâmbătă, a fost depistat un bărbat de 41 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DC Vânata – Tismana, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,69 mg/l alcool pur în aer expirat.

Tot sâmbătă, polițiștii din Motru au depistat în trafic, pe raza municipiului, un motrean de 57 de ani care avea o concentraţie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, polițiștii rutieri au tras pe dreapta un tânăr de 18 ani, din orașul Tismana, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 672 Pocruia, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aer expirat.

S-au mai ales cu dosare penale un bărbat de 35 de ani, din comuna Câlnic, prins în timp ce conducea un autoturism pe DC Pieptani, având o concentraţie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, și un șofer de 64 de ani, din orașul Novaci, care avea o alcoolemie de de 0,70 mg/l.

Luni, 21 iunie, polițiști din cadrul Biroului Rutier au depistat în trafic, o tânără de 25 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânăra a refuzat prelevarea de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Toți conducătorii auto s-au ales cu dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here