Puiu Diaconescu a negociat voturi contra funcţie la PDL Gorj

393

Plecat de la PSD Gorj, partid care a refuzat să îi mai ofere funcţii şi putere în organizaţie, Puiu Diaconescu, fost liberal, şi fost social-democrat a ajuns să bată acum la uşa PDL, partid pe care l-a hulit până nu demult. Plecarea lui Diaconescu s-a negociat doar cu Dan Vâlceanu, singurul interesat de promisiunile umflate ale demisionarului PSD, conducerea partidului trebuind să accepte pentru acesta o funcţie de conducere la nivel de organizaţie. Mai precis, Puiu a cerut funcţia de vicepreşedinte la PDL, poziţie pentru care acesta i-ar fi promis lui Vâlceanu că îi va “produce” 2000 de voturi în Colegiul 2.

Pedeliştii, mai puţin Vâlceanu, candidat pe Colegiul 2 de Deputaţi, nu văd cu ochi buni venirea lui Puiu Diaconescu la PDL. Democrat-liberalii critică tergiversarea social-democratului de a trece la PDL, şi promisiunile acestuia neonorate dinainte de locale. Chiar şeful PDL Gorj, Ion Ruşeţ, critica, în urmă cu câteva zile, jocul “la cacealma” făcut de Puiu la PSD, nemaicrezând în ameninţările politicianului, afectat nu demult de un scandal mediatic. Imaginea de politician a lui Puiu Diaconescu a fost şi este pătată de scandalul “sex cu minore”, lucru care a şi contribuit în mare la părăsirea lui de către liderii PSD. Ştiind acest lucru dar şi faptul că neimplicarea în politică îi va dăuna afacerilor sale, Diaconescu a găsit refugiul, adică PDL, partid în care nu s-a dus la muncă, deoarece a cerut funcţie de conducere în organizaţie.

Vice pentru voturi inexistente
Şi astfel, într-o conferinţă de presă de la PDL, ce ar putea avea loc chiar astăzi, Puiu Diaconescu ar urma să fie prezentat ca o “victorie” a PDL, adică noul vice care va aduce voturi din Colegiul 2 pentru Dan Vâlceanu. Crasna nu va vota însă cu ce vrea Puiu Diaconescu, şensele lui Vâlceanu în zonă fiind poate mai mari fără viitorul său director de campanie.
Anamaria Stoica
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here