Susținere din Gorj pentru premierul Florin Cîțu

1715

Premierul Florin Cîţu va candida la şefia Partidului Național Liberal împotriva lui Ludovic Orban. Anunțul candidaturii a fost făcut duminică dimineața, în prezența mai multor lideri cu greutate din partid.
Patru liberali din Gorj se aflau în grupul susținătorilor în timp ce premierul anunța, înaintea Consiliului Național al PNL, motivul pentru care vrea să candideze la conducerea partidului. Este vorba de deputatul Dan Vîlceanu, liderul PNL Gorj, Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu, deputatul Gheorghe Pecingină și Horațiu Gorun, secretarul general al Guvernului.
„În scurt timp voi prezenta şi moţiunea şi echipa alături de care am pornit pe acest drum. O parte din această echipa o vedeţi astăzi aici lângă mine şi le mulţumesc încă o dată pentru susţinere. Vă spun că voi câştiga, nu există altă variantă şi vă invit şi pe voi, colegi liberali, să faceţi parte din echipa câştigătoare. Împreună câştigăm toate cele patru rânduri de alegeri din 2024, împreună facem România liberală”, a declarat Cîţu, menționând că PNL are nevoie de un suflu nou.
Potrivit unor surse din PNL, Cîțu s-ar bucura deja de susținerea a 15 filiale ale partidului, între care Cluj, Sibiu, Gorj, Dolj, Alba, Timiș sau Constanța.
Despre filialele care au spus că îl susțin și care au apărut, duminică, alături de Florin Cîțu, Ludovic Orban a spus că sunt doar două filiale, de la care în poză „au fost doar președinții. Se mai întâmplă”.
Alegerile din PNL vor avea loc la Congresul Național din 25 septembrie.
Între 1 iunie și 15 iulie vor avea loc adunările generale ale organizațiilor locale, în perioada 1 iulie – 10 august vor fi organizate conferințele județene de alegeri, iar între 10 august și 25 septembrie va fi perioadă de 45 de zile pentru campania pentru congres.
I.I.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here