Banţa revine în PNL din 20 aprilie

512

victor bantaAutosuspendarea lui Victor Banţa va fi ridicată de PNL luna aceasta. Fostul inspector guvernamental susţine că pe data de 20 aprilie va reveni cu drepturi depline în PNL Gorj, punându-se astfel la dispoziţia organizaţiei şi a formaţiunii politice.

Banţa susţine că abia atunci i se va finaliza preavizul în funcţia din care a demisionat şi va cere PNL să îi anuleze autosuspendarea din partid, abia apoi va discuta despre o potenţială candidatură a sa la locale.

Victor Banţa, fostul prefect de Gorj, revine în politică pe cai mari. După o demisie din funcţia de inspector guvernamental, funcţie care îi interzicea activarea într-un partid politic, Banţa se îndreaptă tot spre PNL. Va cere Biroului Permanent Judeţean şi Delegaţiei Permanente a PNL ridicarea autosuspendării sale, cerere transmisă partidului în momentul în care acesta a devenit prefect. Este gata să preia şi munca de organizare politică, şi se va ocupa de Scoarţa şi de încă o localitate care se aflau în atribuţia lui Gheorghe Orzan, iar cândva a lui Radu Angheloiu. Mai mult, ce se va întâmpla cu Banţa în PNL încă nu se ştie, cert este doar că acesta ar putea candida pentru un post de consilier judeţean pe lista USL.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here