Poliţist cercetat pentru că a ameninţat un tânăr:”Acum te încalec!”

8497

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj face verificări cu privire la modul de acțiune al unui poliţist care a ameninţat un tânăr cu bătaia. Totul s-a întâmplat la protestele de la Târgu Jiu, relatează Antena 3.

Cei care au filmat incidentul spun că au fost amenințați cu bătaia iar polițistul era nervos pentru că a trebuit să stea în stradă din cauza protestatarilor.

Iată dialogul dintre poliţist şi tânăr:

Polițist: Nu am ajuns să mă rog de tine!

Tânăr: Dar nu trebuie să vă rugați de mine!

Polițist: Nu am ajuns să mă rog de tine și nu mai ridica vocea!

Tânăr: Dar nu ridic vocea!

Polițist: Am zis să nu mai vorbești! Bă, nu mai vorbi! Nu mai vorbi! Bă, tu nu auzi? Acum te încalec!

IPJ Gorj a transmis că se vor lua măsuri în acest caz.

1 COMENTARIU

  1. Tov.Militian nu este platit tocmai ptr a sta in strada de cite ori este nevoie, nu este obligat prin ,,fisa postului,, sa apere si ocroteasca cetateanul indiferent de situatia existenta!? El vrea ,,sa l incalece ,, pe cetatean !! Astfel de ,,educatie,, nu are ce cauta in rindul celor care s imbracati si remunerati tocmai ptr a da dovada de ,,echilibru,, indiferent de genul lui,fie fizic fie psyhic ??? Atentie, mare atentie cu astfel de ,,necalificati,, care cred ca fac legea si considera ca au voie sa foloseasca parul !GRESIT ! Atentie ,arata si dovedeste ca tu reprezinti si aperi legile statului,tu indiferent de situatie sti ce hotarire sa iei fara sa ,,diminuezi,, nivelul si calitatea vietii cetateanului ! Prin comportamentul tau de ,,epoca de piatra,, nu sti ce rezultate pot avea ,urmari psyhice ,asupra acelor persoane ! Ti ar place acelasi ,,tratament,, sa aiba copii tai sau persoane din familia ta ?Esti ,ar trebui sa fi,pedagog,educator, un exemplu pozitiv de urmat! Ptr modul de care ai dat dovada te si trece pe ,,linia moarta,, sau control psychiatic ,fara remuscari . RUSINE!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here