Gilortul, remiză în Zăvoi

1198

Gilortul Târgu Cărbuneşti a venit cu un punct din judeţul învecinat. Trupa condusă de Florin Popete a fost egală cu vâlcenii de la Viitorul Dăeşti (1-1), într-un meci în care oaspeţii au terminat, din nou, în inferioritate numerică. Florian Pârvu a ratat o lovitură de la 11 metri în prima repriză, şutul său ducându-se peste poarta lui Constantinescu (25). Peste 10 minute, gorjenii au deschis scorul, Daniel Cocină fructificând centrarea lui Bogdan Dănăricu din lovitură liberă. Gilortul se putea desprinde în partea a doua a meciului, însă Costi Roncea a irosit o acţiune colectivă a vizitatorilor şi nu a reuşit să trimită în plasă din poziţie ideală (60). Peste numai un minut, elevii lui Popete au înscris, dar golul a fost anulat pe motiv că un jucător aflat în offside ar fi influenţat faza. Fostul pandur Samson Nwabueze a adus egalarea în minutul 75, iar de aici meciul a fost şi mai intens. Ambele echipe au trecut pe lângă golul victoriei, Cocină şi Florin Costea ratând ocazii imense, într-un final în care Dolcescu a văzut al doilea galben şi a fost eliminat. Cu 21 de puncte acumulate în 13 runde, Gilortul a căzut pe locul 4.

Viitorul Dăești – Gilortul 1-1 (0-1)
Stadion: 1 Mai (Municipal)/Râmnicu Vâlcea.
Cartonașe galbene: Filip, Unguru, Almăjanu, Stăniloiu, Popete. Cartonaș roșu: Dolcescu.
Au marcat: Samson Nwabueze (75’)/Daniel Cocină (35’).
Viitorul: Marinoiu – Deaconescu (46’ Georgescu), Mocioacă, Munteanu, Samson – Precup (75’ Neacșu), Iordache (cpt., 46’ Roșianu), Popa, Talpoș (70’ Preda) – Pîrvu, Costea. Rezerve neutilizate: Eftimie, Rizea, Pufu, Bicuschi, Bărbuți. Antrenor: Marian Deaconescu.
Gilortul: Constantinescu – Afrim, Dolcescu, Popa, Miroiu – Oprișa, Avrămescu (cpt) – Filip (46’ Stăniloiu), Dănăricu (79’ Almăjanu), Cocină – Roncea (64’ Unguru). Rezerve neutilizate: Voinea, Safta, Gheorghe, Lipianu, Popete. Antrenor: Florin Popete.
Arbitri: Mihai Motan (Târgovişte), Alin Soare (Turnu Măgurele) și Adrian Păunescu (Târgovişte).
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here