Handbalistele de la CSM Târgu Jiu nu concep pași greșiți

1352

Fetele lui Liviu Andrieș debutează, astăzi, în cel de-al doilea turneu al anului. CSM Târgu Jiu este gazda competiției din Seria B și va evolua în trei din cele patru zile ale întrecerii. Gorjencele și-au propus să câștige toate partidele din perioada 11-14 februarie. Optimismul este cuvântul de ordine în tabăra noastră, chiar dacă echipa gazdă nu se va putea baza pe aportul a două jucătoare: Cristina Predoi și Ana-Maria Diaconescu. Cel mai greu meci este considerat cel împotriva formației CSM Deva, contracandidată la câștigarea seriei.
Andrei Enache, antrenor secund CSM Târgu Jiu: Cred că avem statutul de favoriţi. Nu neapărat pentru că suntem gazde, ci pentru că am muncit foarte mult pentru asta. Avem o echipă care a ajuns la un nivel de maturitate destul de bun şi le-am văzut foarte montate în aceste săptămâni. Sunt convins că ne vom bucura cum ne-am bucurat şi la turneul junioarelor.
Robert Bălăeţ, director CSM Târgu Jiu: Vor fi nişte confruntări foarte dificile, pentru că ne-am propus să promovăm şi va fi alt fel de turneu, cu o miză mult mai mare. Sunt convins că s-a lucrat foarte bine în ultimul timp şi vom reuşi să câştigăm toate meciurile. E foarte greu fără public, pentru că aici sunt spectatori numeroşi care ne-au ajutat tot timpul. Sper, cât de curând, să-i aveam aproape. Sunt convins că sunt cu inima alături de echipa noastră.
Mădălina Olariu, jucătoare CSM Târgu Jiu: Sunt motivată și nerăbdătoare să înceapă acest turneu, pentru a pune în aplicare tot ceea ce am făcut la antrenamente. Sunt foarte încrezătoare în echipa mea și, cu siguranță, rezultatul turneului o să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul propus. Cu siguranță, este un avantaj terenul propriu, iar acest lucru ne încarcă pozitiv. Suntem obișnuite cu sala și credem că o să avem o altfel de exprimare în teren.
Andreea Olariu, jucătoare CSM Târgu Jiu: Într-adevăr, putem spune că este un turneu mai dificil decât precedentul. Spun asta pentru că vom avea şi derby-ul seriei, împotriva echipei cu 3 victorii din 3 meciuri, şi anume CSM Deva. Niciunul dintre jocuri însă nu este ușor, dar părerea mea este că nu ar trebui să întâmpinăm probleme cu CSU Timișoara şi CSU Oradea.
Florentina Moisin, jucătoare CSM Târgu Jiu: Într-adevăr, este primul turneu din acest an și toate gândurile mele şi ale colegelor mele sunt îndreptate către victorii pe linie. Avem un moral bun, iar pregătirea a decurs ca la carte. Suntem fericite că am fost ferite de accidentări și aşteptăm cu nerăbdare primul joc.

DIVIZIA A / SERIA B / TURNEU 2 / 11-14 FEBRUARIE 2021
JOI, 11 FEBRUARIE 2021
Gloria Bistriţa – CSU Oradea ora 13.00
CNE Sf.Gheorghe – CSM Deva ora 15.40
CSM Târgu Jiu – CSU Timişoara ora 18.20
CSU Reşiţa – stă

VINERI, 12 FEBRUARIE 2021
CSU Reşiţa – Gloria Bistriţa ora 11.00
CSU Oradea – CNE Sf.Gheorghe ora 13.40
CSM Deva – CSU Timişoara ora 16.20
CSM Târgu Jiu – stă

SÂMBĂTĂ, 13 FEBRUARIE 2021
CNE Sf.Gheorghe – CSU Reşiţa ora 11.00
CSU Timişoara – CSU Oradeaora 13.40
CSM Târgu Jiu – CSM Deva ora 16.20
Gloria Bistriţa – stă

DUMINICĂ, 14 FEBRUARIE 2021
CNE Sf.Gheorghe – Gloria Bistriţa ora 10.00
CSU Timişoara – CSU Reşiţa ora 12.40
CSM Târgu Jiu – CSU Oradea ora 15.20
CSM Deva – stă
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here