Vlaicu, participant la cheful generalilor

938

vlaicu (2)Şeful UNPR Gorj va participa la finalul acestei săptămâni la petrecerea organizată de şeful partidului, generalul Gabriel Oprea, într-o locaţie a Ministerului Apărării Naţionale. Vlaicu susţine că va merge singur la acest chef deoarece este unicul membru al Comitetului Executiv Naţional, pe 7 mai fiind o şedinţă a acestui organism.

Uneperiştii vor marca un an de la înfiinţarea UNPR, dar şi 25 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de către echipa de fotbal Steaua Bucureşti.

Preşedinţii organizaţiilor UNPR din ţară au fost chemaţi pe 7 mai la Bucureşti pentru a participa la şedinţa Comitetului Executiv Naţional. Acesta este motivul oficial. Neoficial, întâlnirea va fi una de socializare, pentru ca membrii UNPR să se vadă la faţă, la un an de la înfiinţarea partidului. Cu această ocazie, uneperiştii vor participa la o şedinţă lejeră şi apoi la un chef la care sunt invitate şi persoane din afara partidului, în special din sfera sindicală.

De altfel, pe 1 mai 2010, la Cercul Militar Naţional s-a desfăşurat, prima şedinţă a nou-înfiinţatei formaţiuni politice, condusă de tridentul Marian Sârbu-Gabriel Oprea-Cristian Diaconescu. Uniunea se formase în mare parte din oameni politici care au plecat din PSD, lor alăturându-se şi câţiva parlamentari ce au părăsit PNL. Printre numele sonore se aflau atunci Şerban Mihăilescu, Eugen Nicolicea şi Neculai Onţanu.

Party la Clubul Generalilor

După şedinţă, cei aleşi de generalul Oprea vor participa la o petrecere specială dată în cinstea generalului Iordănescu, asta deoarece sâmbătă se împlinesc 25 de ani de la finala de la Sevilla unde Steaua a câştigat Cupa Campionilor. Locaţia aleasă este „Clubul Generalilor”, care aparţine de ministerul condus de Gabriel Oprea. “Voi merge singur atât la şedinţă cât şi la petrecere”, a declarat preşedintele UNPR Gorj, Marius Vlaicu.

A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here