Atelier de scriere dramatică pentru copii și părinți

858

Copiii și părinții din toată țara sunt invitați să participe la o serie de ateliere de scriere dramatică organizate de MiniREACTOR, un teatru independent pentru copii. Tema atelierelor este ,,Istorii adevărate/istorii inventate”, iar textele scrise vor prinde viață în format audio. Data limită pentru înscrieri este 22 februarie 2021.

Proiectul se adresează echipelor formate dintr-un părinte și un copil cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani. ,,În prima etapă a proiectului, invităm participarea a 6 echipe formate dintr-un copil și un părinte/adult, la o serie de 5 ateliere de scriere dramatică, pe tema ,,istorii adevărate/ istorii inventate”, coordonate de dramaturga Ana Cucu Popescu.
Textele scrise vor prinde viață în format audio, în parteneriat cu Radio România Cluj, iar unul dintre ele va avea șansa să fie montat la MiniREACTOR”, au anunțat organizatorii.
Participarea la ateliere este gratuită, iar acestea vor avea loc online, în zilele de 2, 4, 9, 11 și 16 martie, de la ora 18.30. Înscrierile la ateliere se fac până la data de 22 februarie, la adresa de mail minireactor@gmail.com. E-mailul de înscriere trebuie să conțină: numele complet al participanților și vârstele acestora, un număr de telefon de contact, un text scurt, de maxim 3 fraze, în care să descrie o idee de piesă de teatru pe tema ,,Istorii adevărate/istorii inventate” și răspunsul la întrebarea ,,La câte dintre cele 5 întâlniri credeți că veți putea participa?”. Echipele selectate să participe la atelier vor fi anunțate în data de 24 februarie pe pagina de Facebook www.facebook.com/mini.reactor și pe website-ul www.reactor-cluj.com. Acest proiect cultural este co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here