Popeangă, la cuţite cu ,,iepuraşul” Vlaicu

370

IMG_9826Deputatul PSD, Vasile Popeangă, l-a criticat dur ieri pe fostul său coleg de partid, Marius Vlaicu pe care l-a numit drept ,,iepuraş”. Popeangă a menţionat, în cadrul conferinţei de presă a PSD Gorj, că nu îi mai dă decât două-trei luni lui Vlaicu în funcţia de preşedinte al UNPR Gorj, deoarece sunt destui politicieni care îi vor locul.

Popeangă a accentuat problemele financiare cu care s-ar fi confruntat societăţile care l-au avut pe Vlaicu în frunte, inclusiv organizaţia studenţească care l-a avut şef nescăpând de astfel de probleme.

,,Chiar dacă unii au insomnii, ca preşedintele UNPR Gorj, care probabil că este un iepuraş împins aşa la înaintare, în 2-3 luni de zile în locul lui va fi un alt preşedinte la nivelul UNPR-ului”, a declarat Popeangă care a menţionat că Vlaicu nu a avut rezultate şi performanţe. Popeangă a refuzat să facă public numele aşa-zişilor înlocuitori ai lui Vlaicu dar a menţionat că este supărat pe acesta deoarece fostul director al Parcului Industrial Sadu ar fi declarat într-o emisiune TV că deputatul ar fi intrat pe uşa din dos în PSD. Vlaicu a declarat la rândul său că el a muncit pentru Popeangă în PSD Gorj şi a explicat că Popeangă a fost un traseist politic, enumerând partidele pe la care a trecut, PDSR, APR, PDL şi PSD. ,,Probabil că Popeangă uită aceste lucruri, şi că am fost colegi pe lista Consiliului Judeţean că am muncit împreună”, a declarat Vlaicu, care consideră că fostul său coleg este ,,incomodat” de ce a reuşit să facă el la UNPR Gorj.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here