Ruşeţ despre autosuspendarea lui Manţog: “Este o cacealma, se crede Mubarak”

798

IMG_4153După autosuspendarea deputatului Cosmin Popescu şi Ionel Manţog a anunţat ieri, cu strângere de inimă, că va face un gest similar şi asta până la finalul săptămânii în curs.

Preşedintele PDL Gorj, Ion Ruşeţ, susţine că nu crede în cele spuse de Manţog care în cursul zilei de ieri a declarat iniţial că nu se va autosuspenda din PDL, ca mai târziu să îşi schimbe declaraţia. “Este o cacealma, se crede Mubarak. Odată spune că nu se autosuspendă ca apoi să îşi schimbe total opţiunea. Văd o nouă tactică al lui Manţog adoptată înainte de procesul pe care îl are la Sibiu. Oricum ştiu că nici lui Cosmin Popescu nu i-a fost uşor, şi a trecut prin multe până să ia decizia să se autosuspende. Manţog până acum nu şi-a depus nicio cerere de autosuspendare, aşa că nu cred până nu văd”, a declarat Ion Ruşeţ.

Cert este că Manţog, într-adevăr are un nou termen în procesul de la Sibiu chiar pe data de 25 februarie, adică săptămâna viitoare. Manţog şi mulţi dintre apropiaţii săi dau ca certă sentinţa pozitivă în cazul dosarului “strămutaţilor de lux”, care ar putea provoca o răsturnare de situaţie la alegerile din PDL din 19 martie.

A.Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here