Deputatul Miruță, interesat de organigrama CEO

3060

Deputatul USR de Gorj, Radu Miruță, se arată consternat de faptul că nu a reușit să afle anumite informații importante de pe site-ul Complexului Energetic Oltenia.
„Mă uit pe website-ul www.ceoltenia.ro pentru a analiza cine de ce este responsabil și ce atribuții concrete are, astfel încât acest colos energetic să mai stea în echilibru pe bicicleta de pe care au demontat toți piese, dar realizez că nu există. O organigramă cu poziții, nume, fișa postului NU există. Dau câteva telefoane, mi se spune că doar din vorbă în vorbă se știe”, spune parlamentarul.
Miruță se întreabă acum dacă este cazul să trimită interpelare la Ministerul Energiei pentru a afla aceste lucruri și a le face publice.
„Această companie de stat pare că trăiește în logica „să se știe mai puțin pentru a nu se descoperi multe trasee subterane”. Eh, nu mai merge așa, pentru că eu vreau ca și CEO să poată respira cât mai mult timp”, a afirmat Radu Miruță.
Deputatul USR spune că ar aprecia dacă, „în semn de nouă abordare și pentru a evita ciocniri”, conducerea CEO va accepta că „transparentizarea mușuroiului este pasul spre o viață mai lungă”.
Radu Miruță se află la primul mandat de parlamentar. El este secretarul Comisiei de Comunicații și Tehnologia Informației din Camera Deputaților.
I.I.

2 COMENTARII

  1. Domnule deputat Miruta,
    Abia ati luat legitimatia de deputat si va intereseaza organigramele. Da problemele celor care v-au votat nu va intereseaza ?!
    Lasati organigramele, ca e un minister care se ocupa de acestea, dvs. Incercati sa va ocupati de necazurile oamenilor, nu mai faceti parada ca vreti ,,sa scoateti Gorjul la lumina ” de parca pana acum a fost tinut in bezna. Dupa cum se vede, pe strazile unde familia dvs. are tot felul de imobile (mai mari si mai mici !), e suficienta lumina, becuri pe toti stalpii. Atunci mai bine vedeti cum e cu lozinca ,,o Romanie, fara hotie”‘, sau cum ii ziceti ( de parca in tara asta toti sunt hoti numai cei din partidul dvs. cinstiti, nu au ce manca si nici unde dormi, nu au jeepuri la poarta si nici trotinete electrice).
    Hai sa fim seriosi ! Ca lumea vede si comenteaza urat…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here