“Scrisoare către Moş Crăciun“ stârneşte gâlcevi portocalii

505

MariaGala intitulată „Scrisoare către Moş Crăciun”, iniţiată în fiecare an de organizaţia judeţeană a PDL Gorj are parte anul acesta şi de o dispută apărută între şefa femeilor portocalii, Maria Moţa, şi deputatul Severus Militaru.

Parlamentarul a decis să organizeze şi el la Motru, pe modelul filialei judeţene, o astfel de gală, în cadrul căreia copiii să îi trimită Moşului scrisori pentru ca, apoi, cele mai frumoase sau interesante să fie premiate într-un spectacol cu sute de participanţi. Vestea a mirat-o însă pe Maria Moţa, cea care se aştepta ca deputatul să menţioneze şi faptul că organizaţia de femei va continua tradiţia şi Gala de la Târgu-Jiu va avea loc înainte de Crăciun, aşa cum se întâmplă de prin 2005 încoace.

ctin severus militaru“Îl felicit pe deputatul Militaru pentru că organizează şi la Motru o asemenea gală, însă îmi exprim surprinderea pentru că a uitat că am stabilit de comun acord şi că vom continua tradiţia acestei gale la Târgu-Jiu. Cred că e bine ca în preajma sărbătorilor să fim mai responsabili şi corecţi pentru a nu-l supăra pe Moş. Îi aşteptam cu drag pe cei mici să ne scrie pe adresa din Târgu-Jiu a organizaţiei judeţene pentru a ne comunica gânduri, dorinţe sau chiar amintiri. Gala o vom desfăşura pe 22 decembrie, la Teatrul Dramatic, şi ne bucurăm că am reuşit să ajungem la cea de-a şasea ediţie”, spune Moţa, comentând şi „puiul” de gală ce va avea loc la Motru.

Gelu Ionescu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here