ALIANȚA USR PLUS – poziția 1 pe buletinul de vot

2174

USRPLUS: STRICAȚI-LE PLANUL CELOR CARE MIZEAZĂ PE FAPTUL CĂ NU VEȚI MERGE LA VOT!
PSD și PNL au interes maxim ca gorjenii să nu meargă la vot. La o prezență mică cele două partide își asigură un scor mare prin mobilizarea efectivelor proprii de partid. La o prezență de cca 30% niciun alt partid din Gorj nu își va trimite reprezentanți în Parlament!!!
Această posibilitate neagră trebuie evitată. Democrația înseamnă diversitate politică, nu monopol. Ce legitimitate și mai ales ce responsabilitate vor avea parlamentarii de Gorj aleși de sub o treime din totalul cetățenilor județului?!? ZERO!
Pe 6 decembrie votul e mai important ca niciodată. El va face diferența între trecut și viitor. Între rău și bine! Între vechi și nou! Votul tău e proprietatea ta! De ce să o valorifice alții?!
Suntem ca țară într-un moment de cumpănă! În astfel de momente o națiune vie, de cetățeni activi se mobilizează și acționează!
Mergeți la vot și aruncați-le în aer planul celor care nu vor ca voi să votați!
Cât mai mulți gorjeni la vot înseamnă o șansă uriașă acordată schimbării atât de necesare. Cât mai mulți gorjeni la vot înseamnă apărarea integrității votului din urne și evitarea încercărilor de fraudare!
”Nu pot ei fura, cât puteți voi vota!” e mai actual ca oricând.
Am cerut tuturor primarilor, autorităților locale să asigure condiții maxime de siguranță în toate secțiile de votare. Vom fi cu ochii pe ei pentru ca procesul electoral să nu fie viciat în niciun fel. Dreptul vostru de vot trebuie apărat și respectat! Asta facem!
Apărați-vă și voi dreptul de vot exercitându-l duminică, 6 decembrie. Cu încredere și curaj pentru o Românie fără hoție!… Și totul va fi bine!
M.P.

1 COMENTARIU

  1. Am crezut că USR este un altfel de partid, o altfel de abordare și altfel de oameni dar demonstrați că sunteți copia fidelă a PSD,același stil, aceleași denigrări, aceeași mizerie. Vreți o țară fără hoți și voi faceți același lucru când trădați încrederea oamenilor care v-au votat votând cum vă dictează PSD în consiliile locale .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here