Angheloiu, încurajat de către delegaţi să nu cedeze

377

Chiar dacă, în opinia unora, Radu Angheloiu a pierdut prin plecarea lui Gheorghe Orzan spre Dian Popescu, candidatul, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, demonstrează că nu s-a lăsat îngenuncheat. Acesta şi-a continuat campania electorală în Gorj şi spune că a primit îmbărbătări şi îndemnuri de a continua de la toţi cei cu care s-a văzut în ultimele zile.

“Apreciez verticalitatea şi seriozitatea colegilor de partid. Apreciez, de asemenea, că toate demersurile făcute de mine au găsit înţelegere în rândul lor şi tocmai pentru acest lucru, în momentul de faţă, consider că demersul meu va fi unul câştigător chiar din primul tur de scrutin. Sunt îmbărbătări, cuvinte de sprijin pentru a continua, lucruri pe care le apreciez în mod deosebit…

Îmi dau seama că, colegii vor într-adevăr să avem un partid al nostru al liberalilor cu care să putem ieşi, fără a ne fi frică, în orice competiţie electorală din cele care vor veni, vizând vârful ierarhiei”, a declarat Radu Angheloiu.

Precizări, cu caracter tehnic, legate de conferinţa judeţeană

Candidatul la şefia PNL Gorj a transmis şi câteva indicaţii către delegaţii care vor participa pe 4 septembrie la Conferinţa de Alegeri a filialei.

“Este bine să ia la cunoştinţă toţi colegii noştri că ora de începere a Conferinţei Judeţene va fi 12.30, pe data de 4 septembrie, fiindcă în dimineaţa respectivă de la orele 9.00 la 12.00 este un program fixat cu câteva săptămâni în urmă.

În al doilea rând reamintesc faptul că toţi delegaţii care vor veni la conferinţă trebuie să aibă asupra lor buletinul sau cardul de identitate fiindcă acesta va fi documentul pe baza căruia se va intra în sală în ziua conferinţei”, a menţionat Angheloiu care speră într-o confruntare corectă săptămâna viitoare.

A. Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here