Şomer în Consiliul Judeţean

545

glomnicuConsilierii judeţeni au aprobat ieri, în şedinţă ordinară, încetarea mandatului lui Alexandru Glomnicu, actual membru UNPR Gorj, şi înlocuirea lui cu pesedistul Constantin Mihai. Noul consilier judeţean este şomer, deşi, nu demult a deţinut funcţia de director economic la Complexul Energetic Rovinari.

Alexandru Glomnicu a plecat din PSD şi s-a înscris în UNPR Gorj în urmă cu peste o lună de zile. Din acest motiv el şi-a pierdut calitatea de consilier judeţean. În cursul acestei zile consilierii judeţeni, întruniţi în şedinţă ordinară au luat la cunoştinţă despre încetarea mandatului lui Glomnicu şi au votat pentru înlocuirea uneperistului, cu pesedistul Mihai Constantin. Acesta a mai fost consilier judeţean şi în perioada 2004-2008. El şi-a depus jurământul în prezenţa noilor colegi.

Şomer prin demisie

Mihai Constantin a fost director economic al Complexului Energetic Rovinari dar a părăsit această funcţie, prin demisie, atunci când la conducerea acestei unităţi au ajuns pedeliştii. ,,Nu se mai putea lucra acolo. Mi-am dat demisia”, a declarat Constantin care menţionează că are un ajutor de şomaj în valoare de 1400 de lei. ,,Sunt şomer, am lucrat la CE Rovinari. Din 1987 am lucrat acolo, am fost contabil şef, director economic până am plecat. Ar trebui să reprezint interesele şomerilor aici, dar mi s-a părut ciudat că m-au băgat în nişte comisii în care nu am tangenţă. Normal era să fiu în Comisia Buget-Finanţe şi poate la o comisie socială”, a declarat noul consilier judeţean. Mihai Constantin face parte în comisia IMM-urilor şi în cea pentru tineret. Ca urmare a promovărilor din rândul PSD, Mihai Constantin era convins că va ajunge consilier judeţean chiar dacă nu se afla pe primele locuri în lista PSD. Ca urmare a numirii de ieri în Consiliul Judeţean nu s-a schimbat deloc structura privind apartenenţa politică în acest organism.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here