Foto: Reglări de conturi cu săbii și cuțite în cartierul Meteor!

17001

Acțiune în forță sâmbătă, în jurul orei 16.00 în cartierul Meteor, din municipiul Târgu-Jiu. Polițiști, jandarmi, polițiști locali au blocat strada care intră în cartier, în apropierea stației meteo, după ce au fost anunțați că mai mulți romi din cartierul Obreja au venit înarmați în Meteor pentru o reglare de conturi. Conduși de Sandocan, romii din Obreja aveau săbii și cuțite, ei prezentându-se astfel la o familie din Meteor care nu și-ar fi plătit la timp banii luați cu camătă. Practic, „armata” din Obreja venise, astfel, să ridice bunurile puse gaj în schimbul banilor luați de la cămătari din Obreja. Romii vizați de reglarea de conturi au anunțat însă poliția.

Cel puțin opt echipaje de poliție, agenții fiind înarmați, dar și o dubă a Jandarmeriei alături de mai mulți jandarmi și polițiști locali, au ajuns sâmbăta la ora 16.00 în Meteor. Au reușit să oprească atacul lui Sandocan, oamenii acestuia reușind, în schimb, să-și arunce armele albe în curtea Stației Meteo, atunci când deasupra locului acțiunii a trecut, cu zgomot, un elicopter. Armele, aruncate strategic au crezut posesorii, au fost recuperate de polițiștii aflați în misiune. Familia vizată de recuperatorii din Obreja ar fi cea a lui Ciupilan, se discuta, ieri, la fața locului.

Reglarea de conturi a fost oprită, asta după ce anchetatorii au oprit accesul pe stradă și i-au pus la respect pe romii cu chef de scandal și vărsare de sânge. Cel puțin asta susțin martorii intervenției în forță din Meteor.

Rămâne ca IPJ Gorj să comunice oficial dacă în urma intervenției de sâmbătă din Meteor, prezentată în exclusivitate de Gorjeanul, s-au operat rețineri ori s-au aplicat sancțiuni contravenționale.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here