Continuă violențele la Motru! Marciuc Jr, implicat în agresarea unui tânăr din Florești asupra căruia s-a tras cu un pistol neomologat

2773

Marciuc Jr. a fost implicat într-un incident, care a avut loc pe raza municipiului Motru, cu două zile în urmă. Robert Marciuc, tânăr cunoscut pentru trecutul său infracțional, este acuzat că a tras cu un pistol neomologat într-un alt bărbat de 29 de ani din Florești, martorii spunând că incidentul ar fi avut loc pe fondul unor discuții între cei doi. În cauză nu s-a depus, inițial, o plângere penală, deși asupra victimei s-ar fi tras în zona capului. IPJ Gorj a anunțat, la cererea Gorjeanul, că în cauză s-a întocmit însă dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Robert Marciuc a fost condamnat, în februarie, de instanța de fond, la 6 ani și 4 luni de închisoare cu executare pentru constituire de grup infracțional și trafic de droguri, în cunoscutul dosar de trafic de stupefiante din campusul studențesc din Timișoara. Sentința nu este definitivă. Numele său apare în această cauză, deși tânărul neagă, fiind implicați mai mulți tineri din anturajul său. Polițiștii din Motru confirmă, în schimb, implicarea fiului liderului de sindicat în acest incident violent. ,,La data de 28 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizaţi prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza municipiului ar fi un conflict între mai multe persoane. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr, de 23 de ani, din Municipiul Motru, pe fondul unui conflict spontan ar fi exercitat acte de violență asupra unui tânăr, de 29 de ani, din comuna Florești, județul Mehedinți.În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a anunțat, ieri, IPJ Gorj.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here