Investiție finalizată: capelă mortuară, în orașul Rovinari!

1671

Investiții pe bandă rulantă în orașul Rovinari! Edilul Robert Filip continuă să deruleze diverse lucrări pentru locuitorii orașului pe care îl păstorește. Cea mai recentă investiție finalizată este clădirea ce adăpostește capela mortuară și care va deservi în momentele nefericite ale vieții cetățenii din Rovinari.

O capelă mortuară ce poate adăposti în același timp până la 4 sicrie a fost dată în folosință de către administrația locală către Catedrala Sfinților Împărați ,,Constantin și Elena” din orașul Rovinari. Lucrările au fost finalizate recent și investiția se ridică la suma de circa 600.000 de lei.
,,Încă o investiție pe raza orașului nostru a fost finalizată și recepționată! Din păcate, în viață, avem parte la un moment dat și de momente mai puțin fericite. Datoria noastră, ca autoritate, este însă aceea de a face lucruri care să aducă o picătură de alinare în momentele grele. Au fost finalizate, așadar, lucrările la Capela Mortuară a orașului, obiectiv ce se află în curtea Catedralei Sfinților Împărați ,,Constantin și Elena” din orașul Rovinari. Obiectivul în care au fost investiți aproximativ 600.000 de lei corespunde celor mai înalte standarde impuse de legile în vigoare, dar și celui mai profund respect față de cei trecuți în neființă. Pe lângă capela propriu-zisă ce poate adăposti până la patru sicrie în același timp, au fost realizate și o sală de pomenire, precum și spații conexe și grupuri sanitare.
Capela este dotată, de asemenea, cu aer condiționat, dar și cu capace frigorifice pentru sicrie. Obiectivul o să fie predat spre administrare Parohiei Rovinari, iar capela este funcțională din acest moment. Trebuie amintit faptul că pentru a beneficia de serviciile Capelei se va percepe o taxă modică de 100 de lei, în condițiile în care, la o firmă privată, doar închirierea capacului frigorific depășește cu mult această sumă. Mai adăugăm faptul că, în limita locurilor disponibile, oricine poate beneficia de această investiție, indiferent de cultul religios”, a anunțat Robert Filip, primarul orașului Rovinari.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here