Mădălin Eftenoiu, membru în CS-ul CEO, fost director în Primăria Târgu-Jiu, director adjunct la Finanțele Gorj, dorit candidat de către PSD!

9400

Mădălin Cornel Eftenoiu, membru în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, cu mandat prelungit până pe 13 iunie, promovat șef administrație adjunct colectare la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Gorj începând cu 13 aprilie 2020, detașat cu aceiași dată la Administrația Contribuabililor Mijlocii București unde deține funcția de șef, angajat pentru doar câteva zile director adjunct la Direcția de Asistență Socială a Primăriei Târgu-Jiu este preferat de PSD pentru o funcție de deputat. Mai mulți primari PSD susțin astfel o candidatură a lui Eftenoiu, promovat și susținut de PNL în funcțiile de mai sus, pentru al doilea loc eligibil de deputat, după Mihai Weber.

Ginerele fostului prim-procuror al Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, Gheorghe Focșan, Mădălin Cornel Eftenoiu este vehiculat candidat la alegerile parlamentare din partea PSD Gorj, pe un loc eligibil. Între primarii PSD se discută de candidatura lui Eftenoiu, pe locul doi la deputați, după președintele Mihai Weber. De altfel, primarul de Turburea, Ion Bîrcă, spune că tinerii trebuie promovați și declară că această candidatură este ,,binevenită’’. ,,Cu cât e mai mare competiția, cu atât mai bine pentru partid”, a declarat edilul PSD, pentru Gorjeanul.

Interesant este că PSD dorește un candidat care a beneficiat deja de promovări în funcții acceptate atât de către deputatul Dan Vâlceanu, în CS-ul CEO, cât și de Marcel Romanescu, director adjunct pentru patru zile la Primăria Târgu-Jiu. Într-un cuvânt, acceptate de liderii PNL.

Eftenoiu vrea înapoi în Gorj! Locul de la Finanțe, ocupat de Popeangă

Surse din Finanțele Gorj spun doar că Mădălin Eftenoiu vrea să se întoarcă la Gorj, pe postul în care a fost numit în aprilie, după ce a trecut pe la primăria municipiului. Postul său este ocupat însă de Alin Popeangă. De altfel, Popeangă este titular șef birou vamal la Vama Târgu-Jiu, dar este detașat pe o perioadă de până 6 luni la AJFP Gorj pe funcția de șef administrație adjunct colectare. Mai precis, fiul fostului deputat Popeangă deține în interimat funcția lui Eftenoiu, care vrea să revină acasă.

Trebuie menționat că până să ajungă șef la Administrația Contribuabililor Mijlocii București, Eftenoiu a fost șef administrație colectare la finanțe, în sectorul 5 București.

1 COMENTARIU

  1. Cat dezastru se face cu aceste numiri la Gorj. Unii doar funcții visează fără sa aibă habar, ca în cazul acestui personaj. Ce sa zicem ca si nevasta, o simpla profesoara, e o nulitate pe la Liceul Sportiv care vine la ore, spun elevii mai mult dezbrăcată, de carte nici vorba sa ii învețe ceva, nu știe nici pentru ea. Un dezastru a ajuns acest oraș, unde sunt promovati și angajați în posturi bune doar pe criterii politice.

Comments are closed.