Gorjeanul a pierdut un vechi colaborator, pe Mihail Pasere!

1785

,,Timpul se Scurge. Zilele Trec. Anii Dispar. Si viata se Încheie. Astazi(ieri) 13.04.2020,s-a Încheiat si Viata Tatălui Meu Mihail Pasere, Omul care mi-a Indrumat Pașii Până Acum, Daruindu-mi o Educație Aleasă si o Viata Frumoasa!Veșnică Amintire!Veșnică Iubire”‘, a anunțat fiica colaboratorului publicației Gorjeanul.

,,O veste tristă! A plecat dintre noi un OM minunat, un model de conduita morala, un prieten adevarat. Il rugam pe bunul Dumnezeu sa-i ocroteasca in imparatia sa Cereasca somnul de veci, iar familiei sale, greu incercata de durere, sincerile noastre condoleante!”, a scris prof. Vasile Irod, în timp ce alte zeci de mesaje de condoleanțe au curs pe pagina fiicei lui Mihail Pasere.

Gorjeanul transmite, de asemenea, păreri sincere de rău pentru decesul celui care a scris numeroase articole în paginile celei mai vechi publicații din Gorj și condoleanțe familiei într-o perioadă atât de dificilă.

Reamintim că, Mihail Pasere este cel care a realizat Monografia Rovinarilor, în anul 2014.

 

1 COMENTARIU

  1. Sincere condoleanțe familiei și vreau sa aduc un omagiu unui om cu o credință în suflet și o iubire fața de semenii nemărginită. Îmi este foarte greu sa vorbesc la trecut despre Dnul Director Pasăre, dar ciclul vieții nu poate fi schimbat, dar o bucurie am astăzi în suflet pentru faptul ca lam cunoscut și voi duce mai departe tot ce am învățat.Sunt puține cuvinte spuse despre dumnealui în aceste momente dar cei care l-au cunoscut știu ce om a fost. Dzeu sa va odihnească în pace.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here