Deputat de Gorj: Importăm coronavirus în fiecare zi

2046

Președintele Pro România, deputatul de Gorj Victor Ponta, spune că România importă, practic, coronavirus, după ce în țară intră zilnic câteva mii de români. Ponta spune că toți acești români ar trebui testați și duși în carantină.
„Zilnic vin în țară pe la Vama Nădlac cam 3.000 de oameni. E clar că oamenii ăia nu merg în carantină. Oamenii ăştia trebuie să îi testăm când intră în ţară. Altfel, în fiecare zi importăm coronavirus. Celelalte ţări şi-au rezolvat această problemă. Stau în vamă sute, mii de români. Noi mărim de fapt problema în fiecare oră”, a declarat Victor Ponta.
Parlamentarul a criticat şi ordinul ministrului de Interne, Marcel Vela, care prevede difuzarea imnului național, din mașinile Poliției Române, Poliției de Frontieră și Jandarmeriei Române, în zilele de sâmbătă și duminică, la ora 17.00 și 21.00, pe toată perioada stării de urgență. „Aceasta este soluția ministrului de Interne pentru pandemie? Să ne cânte mașinile MAI imnul? Urmează slujbe stradale? (…) Eu credeam că patriotism înseamnă să îți dotezi personalul medical cu echipamente de protecție. Și credem că patriotic este să salvezi firmele românești, nu băncile străine.
Mai credeam că este patriotic să nu faci contracte cu firme fantomă la prețuri triple pentru măști și mănuși medicale! Acum că am aflat că e suficient să cânți imnul ca să te declari patriot!”, a mai afirmat Ponta.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here