De ziua Cuvioasei, Maicii Stareţe Marina Gligor Stavrofora, de la Mănăstirea «SFÂNTA TREIME», Strâmba-Jiu, GORJ – ,,În fața unei frumoase poveşti, pentru belșugul duhovnicesc, pentru atâţia ani de viață și de slujire”!

2213

Doamne, ocroteşte-i pe români! Înfloresc pomii, e o primăvară dulce, cântă un murmur de izvor la poarta Mănăstirii «SFÂNTA TREIME», Strâmba-Jiu, jud. Gorj, unde, cu aproximativ treizeci de ani în urmă, a venit într-un ceas binecuvântat să contribuie la misiunea monahală, începută în adolescență, Maica Marina Gligor, de aceea, venim cu gândul, aducându-i pe aripile primăverii, felicitări cu prilejul zilei de naștere. Eu, cele mai frumoase flori, ţi-aş dărui cu dragoste, dar, nu-s pe lume flori asemeni, în fața unei frumoase poveşti, pentru belșugul duhovnicesc, îngrijește-ți sănătatea, pentru atâţia ani minunaţi de viață și de slujire! Deşi, traversați momente mai delicate, de la mănăstire la Spitalul Militar din București, sub supravegherea medicilor cărora le aducem sincere mulțumiri pentru că vă încojoară cu multă căldură și dragoste, sperăm să învingeți durerea și să fie tămăduită Maica Stareţă a noastră, să ne-ntâlnim iarăşi, să admirăm mirosul florilor!

,,Să aveţi multă sănătate, mulțumire sufletească în lucrarea monahală”!
Eu, Maria Bordeianu, sunt sufletește, prezentă la acest moment aniversar, dorindu-Vă, depline împliniri, pe care le răsplăteşte Slava Lui Dumnezeu și a Bisericii strămoșești. Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să Se întoarcă Binecuvântarea Sa peste SF. Voastră și să vă dăruiască slujire mai lungă la Sfânta Mănăstire! Să aveţi rodnice împliniri în nobila misiune ce v-a fost încredințată, sănătate deplină spre Slava Bisericii strămoșești. Ştiu că Sf.Voastră, pășind, în urmă cu 40 ani, pe urmele vrednicilor înaintași, prin multă hărnicie, prin servicii dăruitoare, cu atenție și preț mai mare, ați dat strălucire Mănăstirii «SFÂNTA TREIME», Strâmba-Jiu! Pentru toate ostenelile, îngrijiți-vă să faceți o bucurie, să răspândiți Slava Lui Dumnezeu, primind şi dragostea noastră, pentru că sunteţi cunoscută şi în Basarabia! De aceea, noi iubim pitorescul Ținut al Gorjului şi al Olteniei! Vă dorim să aveţi multă sănătate, mulțumire sufletească în lucrarea monahală pe care o desfășurați! La Mulți Ani, Maică Stareţă Marina Gligor Stavrofora, de la Mănăstirea «SFÂNTA TREIME», Strâmba-Jiu și Bunul Dumnezeu să Vă dăruiască MULTĂ SĂNĂTATE!
Cu dragoste și prețuire,
Maria BORDEIANU, s. Lozova, Republica MOLDOVA, Asociația Femeilor «Focul din Vatră»

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here