ȘOC! Asistentul de la Ambulanța Motru, agresat de gașca lui Marciuc JR., reținut pentru 24 de ore

3215

Vasile Vintilescu, asistent al Serviciului de Ambulanță Gorj-Substația Motru, care a depus în ianuarie o plângere penală la adresa a patru tineri din Motru,din gașa lui Marciuc Jr., a fost reținut azi pentru 24 de ore. IPJ Gorj, prin purtătorul de cuvânt, nu a infirmat acest lucru spus chiar de Vintilescu, singurul lucru comunicat Gorjeanul fiind însă că dosarul în cauză a fost preluat de Serviciul Investigații Criminale a IPJ Gorj, de la finalul săptămânii trecute.

Patru plângeri penale s-au depus din ianuarie și până în prezent la adresa tinerilor motreni care ar fi agresat patru bărbați din Motru, fără motiv, ultima agresiune fiind înregistrată în urmă cu o săptămână. Toate patru îl au în prim plan pe Sorin Petcu, fiul polițistului Gigi Petcu de la Poliția Motru, student la Timișoara. Reclamanții, cinci la număr sunt liberi, în schimb, una din victime este în arest, Vintilescu fiind prezentat Parchetului Motru azi cu propunere de arestare preventivă pentru 24 de ore. De altfel, asistentul SJA Gorj a anunțat asta, azi, telefonic, Gorjeanul.

Asistentul Vintilescu ar fi fost reținut pentru că nu s-ar fi prezentat la audierile în această cauză. Vintilescu prin avocat i-ar fi făcut o plângere penală pentru abuz în serviciu subcomisarului de poliție Constantin Cristinel care l-a audiat azi la IPJ Gorj, pentru că a cerut reținerea reclamantului.

Vintilescu deține un certificat medico-legal pentru 18-18 zile de îngrijiri medicale după incidentul din 23 ianuarie dintr-un bar din Motru. Acesta s-a adresat presei, săptămâna trecută, fiind convins că anchetatorii nu îi vor face dreptate, prima victimă a agresiunii, Paul Florin Manolache depunând și el plângere la adresa celor patru tineri, acesta fiind audiat vineri la IPJ Gorj.

Plângeri similare au depus alți doi tineri din Motru care au fost agresați săptămâna trecută, pe stradă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here