8 Martie

2251

Ziua de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, declarată mai târziu zi de luptă a femeilor pentru dreptul la o viață mai bună, a devenit o sărbătoare, o zi de omagiere a femeii pentru ceea ce reprezintă ea pentru societate. Este o zi de care ne amintim dintotdeauna pentru a ne face cunoscută prețuirea, iubirea și recunoștiința pentru ființele fără de care societatea nu poate exista.
În activitatea cotidiană a Ligii Pensionarilor din Județul GORJ sunt prezente membrele comisiei de femei, dar și alte zeci de doamne, aportul lor la organizarea activității conducerii asociației, la stabilirea acțiunilor care urmează a se desfășura, fiind remarcabil.
La nivelul filialelor din structura organizatorică a asociației acționează lidere ale comisiilor de femei care, pe lângă organizarea de interesante și apreciate activități specifice, contribuie și la celelalte acțiuni ale filialelor respective.
Reușitele din activitatea pe care o desfășoară le-au adus și le aduc prețuirea pensionarilor, membri ai asociației.
Cu sentimente de respect și prețuire conducerea Ligii Pensionarilor din Județul GORJ adresează cu ocazia Zilei de 8 Martie, doamnelor membre ale asociațiilor pensionarilor din județ, calde felicitări și le urează LA MULȚI ANI cu sănătate, zile frumoase alături de cei dragi și numai bucurii!
Președinte Liga Pensionarilor Jud. GORJ
Petre Rădulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here