Două ore de curățenie, la Padeș

992

O nouă acțiune de ecologizare în comuna gorjeană Padeș, după ce săptămâna trecută s-au strâns peste 5.000 de saci de gunoaie din albia râului Motru.

„Duminică, 16 februarie 2020, ora 10.00, rugăm toți locuitorii comunei Padeș, ce dețin proprietăți care se învecinează cu râul Motru, Motrișor și Călugăr, să participe la curățenie pe zonele respective. Pentru zonele dintre localități fac un apel la voluntari, cei care iubesc natura și doresc să avem un râu curat, în special la tineri, să ne întâlnim la limita dintre satele Motru Sec și Călugăreni, mai exact în punctul Vadu Rău, pentru a continua curățenia, loc unde am rămas la acțiunea de data trecută”, anunță primarul Antonie Serafim.

Materialele necesare colectării deșeurilor vor fi puse la dispoziția participanților de către Primăria Padeș.

„Facem un apel la rațiune și simțul civic al cetățenilor, rugându-i să nu mai arunce gunoaiele în albiile râurilor si să păstreze curățenia pe malurile acestora. Toate deșeurilor menajere, provenite din gospodărie, se vor depozita în europubele și saci ce vor fi colectate de firma de salubrizare săptămânal”, mai anunță primarul din Padeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here