Contribuabilii gorjeni, invitați la Motru

1154

Joi, 20 februarie 2020, la sediul Casei Multiculturale a municipiului Motru, începând cu ora 12:00, funcționari ai Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Gorj vor oferi contribuabililor clarificări şi îndrumări referitoare la serviciile oferite de ANAF, înrolarea în Spaţiul Privat Virtual și declaraţia unică.

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot înscrie prin intermediul „Formularului de contact” de pe website-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

Pentru îndrumarea contribuabililor în ceea ce priveşte clarificarea noutăţilor legislative, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj organizează periodic întâlniri cu contribuabilii.

Informaţii privind data, locul de desfăşurare a întâlnirilor şi subiectele puse în dezbatere sunt publicate pe website-ul Agenției www.anaf.ro, la următorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here