Mihai Roman are probleme la inimă

1215

Mihai Roman, atacantul Universității Craiova, ar putea pune ghetele în cui. Fostul golgheter al Pandurilor are probleme cardiace, şi a fost oprit de le efort. Preşedintele ,,juveţilor”, Sorin Cârţu, a declarat că vârful doljenilor trebui să facă investigaţii amănunţite pentru a afla dacă îşi mai poate continua cariera. Se pare că Roman ar avea probleme similare cu cele ale lui George Țucudean, revenit în această iarnă la CFR Cluj după două intervenţii chirurgicale. Atacantul a efectuat stagiul de pregătire în Antalya, dar nu a apărut în lotul Craiovei pentru partida cu Gaz Metan Mediaş.
,,Roman este oprit de la efort, are probleme cardiace, trebuie să facă niște investigații serioase. S-ar putea să fie ceva asemănător cu Țucudean. Nu știu sigur. A mai avut și înainte probleme, dar au apărut iar după cantonament” a spus Sorin Cârțu, la Oltenia TV.
Fotbalistul a confirmat că i s-au găsit nişte bătăi în plus la inimă.
,,Este adevărat că mi s-au descoperit niște extrasistole. Vă dați seama, sper să nu fie nimic serios. Poate că este asemănător cu ceea ce a avut Țucudean, dar aștept rezultatele analizelor. Nu mă antrenez în acest moment, doar stau și aștept. Cu Țucudean nu am vorbit pentru că nici eu nu știu prea multe. Aștept și sper că pot reveni pe teren cât mai repede”, a declarat Roman.
Vârful Universităţii a înscris patru goluri în actualul sezon competiţional.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here